ELS GAFARRONS

Aquesta associació va néixer el dia 15 de setembre de 1998, és el resultat de la fusió dels antics Amics de la Caminada de Sant Martí de Centelles i un grup d’amics i caminadors d’Aiguafreda i Sant Martí de Centelles.

Amb motiu dels 1100 anys del naixement d’ambdós pobles varen organitzar, conjuntament amb els seus respectius ajuntaments, una sèrie d’actes lúdics i esportius entre els quals hi havia la 1a caminada d’Aiguafreda, la 1a pedalada popular i el torneig de futbol base entre moltes altres activitats portades a terme durant aquest any.

Els Gafarrons és una entitat sense ànim de lucre, que no té socis, però si un bon nombre de col·laboradors que fan possible dur a terme les seves activitats

COMPONENTS

Inscrita en el Registre d’Associacions de la Generalitat amb el núm. 21138, secció 1a, Registre de Barcelona, el 15 de setembre de 1998. – President: Josep Martínez – Vice-president: Josep Maria Vila – Tresorer: Santiago Gil – Secretari: Toni Herms – Vocals: Ramon Matas, Pere Carcolé, Xavier Marsal, Josep Morales i Jordi Revelles.

Els Gafarrons periòdicament col·laborem amb la organització i la participació de les caminades solidàries de les entitats:

-Fundació Catalana de  Lupus.

-Associació de Familiars de Malats Mentals d’Osona.

 

segueix en Facebook:

FUNDACIÓ CATALANA DE LUPUS

www.funcalup.org

AFMMO

www.afmmoosona.cat

afmmo17@gmail.com

Tel. 630 872 139

Compost per Josep Moreno | Harmonia i piano: Josep Ma Casanellas | Trompeta: Francesc Casanellas